Wordt je kindje één jaar? Dat moet gevierd worden! Wat is er nou leuker dan kliederen met taart? Kom een gezellige cake smash fotoshoot doen in mijn studio. In overleg met jou stel ik een uniek decor voor de shoot samen. Het taartje wordt vers gebakken door Nienke Samsen van Mykitchenplayground.

Tip: bestel de taart van de fotoshoot ook voor het verjaardagsfeestje. Nienke Samsen van Mykitchenplayground maakt met veel plezier nog een keer precies dezelfde taart. Je gasten herkennen de taart van de foto’s en kunnen ‘m allemaal proeven!

PS1: als je wil, maak ik met je favoriete cake smash foto ook een digitale uitnodiging voor de eerste verjaardag van jouw kindje. Bij pakket 2 en 3 zit dit bij de prijs inbegrepen.

PS2: weer schoon naar huis? Dat kan! Bij pakket 3 zit een uitgebreide baddersessie. En natuurlijk leggen we ook de waterpret op de foto’s vast.

Hoe gaat een cake smash fotoshoot in z’n werk?
 • null

  Fotoshoot boeken

  Boek de cake smash fotoshoot ongeveer 1,5 tot 1 maand voordat je kindje 1 jaar wordt. Het is belangrijk dat je kindje zelf stabiel kan zitten.

 • null

  Kies je decor

  Kies een van de vijf decors, speciaal voor cake smash shoots. Bij ieder thema hebben we een passende taart.

 • null

  Bespreken van jou wensen

  Samen nemen we eventuele wensen, kledingkeuze en allergieën door. Heeft jouw kindje een allergie? Tegen een meerprijs bakt Nienke van Mykitchenplayground een taart op maat. Bijvoorbeeld glutenvrij of zonder koemelk.

 • null

  De fotoshoot!

  De dag van de fotoshoot! Bij aankomst in de studio staan het decor en de versgebakken taart voor je kindje klaar.

 • null

  Lekker kliederen

  We maken eerst een aantal foto’s zonder taart, zodat je aan het eind van de shoot zowel foto’s met als zonder taart hebt. Daarna kan het kliederen beginnen. Je kindje mag lekker smeren met de taart. Soms moeten ze een beetje aangemoedigd worden, maar daarna is het één groot feest.

 • null

  Baddersessie

  Wil je je kindje weer schoon mee naar huis nemen? Dat kan! Bij pakket 3 zit een uitgebreide baddersessie in een fotogeniek ouderwets teiltje. En natuurlijk leggen we ook de waterpret vast.

 • null

  Een voorproefje

  Na de fotoshoot ontvang je per e-mail een voorproefje van de fotoshoot. Binnen 1 week na de fotoshoot ontvang je de selectie van de beste foto’s via Wetransfer, op klein formaat en met logo. Daaruit kies je de foto’s die je wil bestellen. Na betaling van de factuur ontvang je de uitgekozen foto’s digitaal op groot formaat, zonder logo.

 • null

  Persoonlijke uitnodiging

  Wil je ook een uitnodiging voor het verjaardagsfeestje bij je cake smash fotoshoot? Je kunt kiezen uit verschillende voorbeelden. De uitnodiging krijg je digitaal aangeleverd. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om deze te laten drukken.