Fotoshoots met wolken in alle kleuren van de regenboog… Wil je ook kleurrijke foto’s van je paard, hond of kinderen? Of misschien wel van jou zelf? Boek nu de bijzondere colourfotoshoot!

Tip: bij dieren weet je vooraf niet hoe ze reageren op de gekleurde wolken. Ik ga uiterst rustig te werk en help de dieren ontspannen. Wil je zeker zijn van goede foto’s, kies dan voor pakket 2 of 3. Dan maak ik eerst blackfoto’s; foto’s met een gitzwarte achtergrond. Ook heel spectaculair! Pas daarna gaan we aan de slag met de kleurwolken.

Hoe gaat een colourshoot in z’n werk?
 • null

  Benodigde ruimte

  Voor de colourshoot hebben we een afgesloten ruimte nodig met alleen een opening aan de voorkant. Bijvoorbeeld een schuur, stal of berging. Het ‘model’ neemt plaats in de deuropening, waar het licht is. De achtergrond is donker. Dat geeft een prachtig effect in combinatie met de gekleurde wolken.

 • null

  Kleuren kiezen

  Je kunt kiezen uit blauw, roze, geel, zilver, goud, paars, groen en oranje kleurwolken. Of natuurlijk een combinatie van kleuren.

 • null

  De shoot

  De fotoshoot kan beginnen! Als je kiest voor pakket 2 of 3, maken we eerst de blackfoto’s. Dit zijn foto’s waarbij het ‘model’ goed uitgelicht wordt en de achtergrond eromheen volledig zwart is. Deze foto’s maken we eerst.

 • null

  Wolken creëren

  Vervolgens maken we de colourfoto’s. Je hebt twee helpers nodig, die het poeder gooien waarmee we de kleurwolken creëren.

 • null

  Na de shoot

  Na de fotoshoot ontvang je per e-mail een voorproefje van de fotoshoot. Binnen 1 week na de fotoshoot ontvang je de selectie van de beste foto’s via Wetransfer, op klein formaat en met logo. Daaruit kies je de foto’s die je wil bestellen. Na betaling van de factuur ontvang je de uitgekozen foto’s digitaal op groot formaat, zonder logo.