Je huisdier is je maatje, je vriend, een gezinslid. Wil je je hond, kat of ander huisdier op een unieke manier vastleggen? Boek dan een dierenfotoshoot. Dat kan op locatie, bij jou thuis of in mijn studio.

Samen bespreken we wat jij in beeld wilt hebben. Jouw wensen zijn mijn richtlijn. Het succes van de shoot staat of valt met de sfeer tijdens de shoot. Ik stel dieren op hun gemak en neem de tijd. Dat resulteert in foto’s met karakter.

Hoe gaat een dierenfotoshoot in z’n werk?
 • null

  Ideeën doornemen

  We plannen een fotoshoot en nemen al je wensen door. Wil je portretfoto’s, foto’s met meerdere dieren bij elkaar, geposeerde foto’s of juist actiefoto’s? Of heb je zelf een gaaf idee? Ook nemen we de locatie door en kan ik je eventueel adviseren in je kledingkeuze.

 • null

  De shoot

  De fotoshoot kan beginnen! Dieren kun je niet dwingen. Ik blijf dan ook rustig en neem de tijd voor het perfecte plaatje. Ik fotografeer het dier zoals het is. Wil je meerdere dieren tegelijk op de foto? Of wil je er zelf bij op? Het kan allemaal.

 • null

  In de studio

  Doe je de shoot in de studio, dan kun je kiezen uit verschillende kleuren achtergronden.

 • null

  Na de shoot

  Na de fotoshoot ontvang je per e-mail de factuur. Na betaling ontvang je binnen … dagen een voorproefje van de fotoshoot. Binnen 2 weken ontvang je de selectie van de beste foto’s via Wetransfer, op klein formaat en met logo. Daaruit kies je de foto’s die je wil bestellen. Die ontvang je vervolgens op groot formaat, zonder logo.