Een persoonlijke foto is een prachtig aandenken aan een bijzonder moment. Ik maak graag fotoreportages van mensen en dieren. Bijvoorbeeld bij een bruiloft, geboorte, jubileum, afscheid of ander moment dat voor jou belangrijk is. Samen bespreken we wat jij in beeld wilt hebben. Bij trouwen leg ik de liefde voor elkaar vast, terwijl bij paardenfotografie vaak juist de beweging van het dier centraal staat. Jouw wensen zijn mijn richtlijn.
Het succes van een portret of reportage staat of valt met de sfeer tijdens de shoot. Ik stel mensen en dieren op hun gemak en neem de tijd. Dat resulteert in foto’s met karakter. Je laat ze met trots zien.

'It's not just about clicking the shutter, it's also important to click with people'

Het resultaat van de fotoshoot krijg je digitaal, per e-mail. Daarnaast biedt Marlien Fotografie speciale manieren om je foto’s te bewaren en op te hangen. Van een complete fotowand in je woning tot fotoboeken in allerlei soorten en maten. Ook is het mogelijk om je foto’s uit te vergroten op bijvoorbeeld hout, glas of canvas.

Over mij

Zoals mijn bedrijfsnaam al zegt, ik ben Marlien en fotografie is mijn vak. Ik ben 32 jaar en woon in Lemelerveld. Na een aantal jaren als grafisch vormgever bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 2016 voor mezelf begonnen, als grafisch vormgever en als fotograaf. Naast mijn werk ben ik gek op mijn vriend Daniel, mijn paard Faye, reizen, gezellige dingen doen en lezen.

Fotografie begon jaren geleden als hobby. Mijn moeder fotografeert, dus toen ik voor mijn werk als grafisch ontwerper een paar plaatjes moest schieten, leende ik haar camera. Zij stelde ‘m voor me in. Geen idee wat ik deed, maar het resultaat was – tot mijn verbazing – goed.

Gegrepen door de camera ging ik naar de Fotovakschool in Apeldoorn en volgde cursussen en workshops om mijn kennis nog verder te vergroten. Nu is fotograferen mijn beroep en vraagt mijn moeder mij om haar camera in te stellen. (Grapje mam 😉 )

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik dagelijks in Nijverdal te vinden, waar ik een grote kantoorruimte met fotostudio heb.

Fotostudio

Wil jij een fotoshoot in de studio? Dat kan bij Marlien Fotografie in Nijverdal. Met verschillende lenzen, meerdere decors en diverse soorten licht creëren we het perfecte plaatje. Ideaal voor onder andere portretfotografie, cake smash fotografie en foto’s van het gezin.

De ruime, lichte en sfeervolle fotostudio is gevestigd in het pand van MOOI! media & more aan de Nicolaus Ottostraat 11-03 in Nijverdal. Parkeren kan gratis voor de deur.