Minishoots

Wil jij:

  • deze periode uit jullie leven eeuwig laten voortduren? De tijd gaat zo snel en dit moment zul je zo nooit meer vergeten
  • een prachtige foto voor aan de muur, want die er nu hangt is wel echt aan vervanging toe?
  • opa en oma verrassen met een prachtige foto van de kleinkinderen?
  • ook graag een keer ontspannen met je gezin op de foto (en deze dus niet een keer zelf hoeven makenūüôą)?

Dan is een mini-shoot écht iets voor jou!
Tijdens een korte fotoshoot van 20 minuten maak ik de mooiste foto’s van jullie. Bijvoorbeeld met je vriend of vriendin, jullie gezin of van jij met de prachtige babybuik! Even lekker genieten van elkaar en ik vang ondertussen met mijn camera de mooiste momenten.

 

Meer informatie


Wanneer?

Zaterdag 6 april & zaterdag 20 april


Locatie?

Lemelerberg. De exacte locatie volgt later via de mail 


Voor wie?

Bijvoorbeeld je gezin, jullie kindjes, een love- of zwangerschapsshoot 


Wat is inclusief? 

  • Een super leuke en spontane fotoshoot van 20 minuten
  • Handige lijst met kledingtips
  • 3 digitale foto’s naar keuze uit jullie online galerij¬†
  • Maximaal 5 personen
  • Het is mogelijk om extra foto’s te bestellen!¬†

 

‚ā¨100,-¬†

Veelgestelde vragen 

Help! Wat moet ik aan?

No stress! Binnen twee weken voor de minishoots ontvang je van mij een uitgebreide mail met alle infomatie over de shoot, de exacte locatie en een handige lijst met kledingtips! 

Hoe gaat de betaling?

Na het reserveren via Calendlystuur ik binnen 48 uur een factuur voor de minishoots. Na de betaling is de tijd helemaal officieel voor jullie gereserveerd en zie ik jullie graag tijdens de minishoots! 

Een van ons is ziek, wat nu?

Wat super jammer! Annuleer je binnen 48 uur voor de fotoshoot? Dan breng ik 20% in rekening. Dit in verband met het vasthouden van de tijd. In overleg kunnen we kijken of we de shoot kunnen verplaatsen naar een mogelijke andere datum. 

Wat als het slecht weer is?

Als de voorspellingen heel slecht zijn, zal ik de minishoot verplaatsen. Maar dit is echt in het geval van echte continu regen. Ik zal dit uiterlijk de dag ervoor beslissen en met jullie communiceren.

Hoe gaat het na de shoot?

Binnen 2 weken ontvang je van mij een leuke afwisselende gallerij met jullie foto’s in de mail. Hier kunnen jullie de 3 foto’s kiezen die jullie het mooist vinden. Deze ontvang je van mij digitaal in hoge resolutie via wetransfer. Zitten er meer mooie foto’s tussen? Geen probleem! Het is mogelijk om extra digitale foto’s na te bestellen, maar ook bijvoorbeeld fotoafdrukken, fotoalbums of toffe harmonicaboekjes.¬†