Gegrepen door de camera

Bijna getrouwd met Daniël en
trotse moeder van Filou & Julan

Ik ben dol op reizen, boeken lezen en gezellige (spelletjes)avonden met vrienden en familie. En natuurlijk op fotograferen!

Fotografie begon vele jaren geleden als hobby. Maar is na al die tijd uitgegroeid tot veel meer dan dat. Het is niet alleen mijn beroep geworden, maar ook mijn passie. Mijn moeder fotografeert, dus toen ik voor mijn werk als grafisch vormgever een paar plaatjes moest schieten leende zij mij haar camera. Zij stelde alles voor mij in en ik begon met klikken. Geen idee wat ik precies deed, maar het resultaat was – tot mijn verbazing- goed!

 

Gegrepen door de camera ging ik naar de Fotovakschool in Apeldoorn en volgde cursussen en workshops om mijn kennis nog verder te vergroten. Nu is fotograaf mijn beroep en vraagt mijn moeder mij om haar camera in te stellen. (Grapje mam)

 

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik dagelijks in mijn kleine studio naast ons huis te vinden. Kom je een keer langs?

Kom langs
in mijn studio

Wil jij een fotoshoot in de studio? Dat kan bij Marlien Fotografie in Lemelerveld. Binnenkort open ik mijn eigen fotostudio aan huis. Met een eigen ingang en gratis parkeergelegenheid voor de deur. In mijn fotostudio kan je terecht voor:

  • (zakelijk)portretfotografie
  • foto’s van je kindje
  • zwangerschapsshoot

In de studio kan ik gebruik maken van flitslicht, maar door het grote raam kan ik ook een prachtige daglicht setting creëren.

Idee! Wil je een studioshoot combineren met een buitenshoot? Dat kan! Mijn studio ligt nog geen 5 minuten van de Lemelerberg. Perfecte combinatie dus voor een compleet plaatje!