‘De kleine momenten zijn je grootste herinneringen’

Je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Om je heen de mensen van wie je houdt en bovenal die ene persoon in het bijzonder, met wie jij je leven wil delen. Al die mensen bij elkaar, de locatie, het eten, de drankjes, de jurk, de ringen, de bloemen en de muziek… Ik leg het vast. Voor later, voor de kinderen, maar vooral ook voor nu. Om in de weken na de bruiloft terug te blikken. De trotse tranen van je ouders, je beste vriendin die het boeket vangt en jullie tweeën die in elkaars hand knijpen tijdens de woorden van de ceremoniemeester. Die kleine momenten zijn je grootste herinneringen.

PS: Wat dacht je van een loveshoot? Trouwen is al spannend genoeg. Met een loveshoot in aanloop naar je bruiloft kun je wennen aan de camera. De foto’s worden vaak gebruikt om de verloving aan te kondigen of voor de trouwkaart. Daarnaast leren we elkaar nog beter kennen, waardoor we extra goed op elkaar zijn ingespeeld tijdens de bruiloft.

Hoe gaat een trouwshoot in z’n werk?
 • null

  Kennismakingsgesprek

  Liefde en emoties vastleggen kan ik het best als we elkaar kennen. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend. Het draait om een goed gevoel. Ik denk dan direct mee over de locaties waar we foto’s kunnen maken en adviseer over de planning van de fotografie, gedurende de trouwdag. Samen kijken we welk pakket bij jullie past. En natuurlijk zijn extra wensen mogelijk, zodat je een pakket op maat hebt.

 • null

  Ideeën

  Alle ideeën en wensen die tijdens ons gesprek zijn ontstaan, zet ik op papier. Dan heb je alles op een rij. Ik stuur ook een offerte mee.

 • null

  Aanbetaling

  Als de offerte akkoord is, reserveren we de trouwdag met een aanbetaling van 25 procent.

 • null

  Loveshoot

  Wil je voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot, om te wennen aan de camera of om je verloving aan te kondigen, dan plannen we die ruim voor je huwelijk.

 • null

  Laatste ideeën bespreken

  Als het bijna zover is, spreken we nog een keer af. Meestal zo’n twee weken voor de trouwdag. We bespreken de laatste ideeën en wensen, zoals wie je graag op de foto’s terugziet en welke details je belangrijk vindt.

 • null

  De grote dag

  De grote dag. Ik zet jullie mooiste dag op de foto. Ik fotografeer het feest, de emoties en de bijzondere momenten. Ik stel me ‘onzichtbaar’ op. Tijdens de fotoshoot pak ik de regie, zodat jullie niet hoeven na te denken. Dan kunnen jullie ontspannen en genieten van het moment. Jullie komen op de foto zoals jullie zijn!

 • null

  Sneak preview

  En dan, de foto’s. Daar laat ik je niet op wachten. Binnen een dag ontvangen jullie een sneak preview van jullie trouwfoto’s per e-mail. Leuk om alvast te delen met familie en vrienden of om te plaatsen op social media.

 • null

  Foto's ontvangen

  Jullie reportage is klaar! Binnen vier weken na de bruiloft ontvangen jullie alle foto’s in hoge resolutie op een luxe usb-stick. Bovendien krijg je een fotoboekje van 12×12 centimeter met de highlights van jullie trouwdag.

 • null

  Het trouwalbum

  Waardevolle foto’s horen in een mooi boek. Bij pakket 3 zit behalve een klein, ook een groot trouwalbum inbegrepen. Jullie kiezen zelf welke foto’s je terug wilt zien in je trouwalbum. Voor het album heb ik verschillende materialen en voorbeelden, waarmee we jullie eigen unieke album samenstellen. Het materiaal van het boek, de persoonlijke foto’s en grafische indeling van de pagina’s maken het een boek waarin je blijft bladeren. Het boek kun je digitaal belijken voordat die wordt gedrukt. Is het trouwboek net zo mooi als de dag zelf, dan wordt ‘ie gedrukt.