Jullie trouwdag: vastgelegd op zijn mooist

Jullie trouwdag, de mooiste dag van je leven. Om je heen de mensen van wie je houdt en bovenal die ene persoon in het bijzonder, met wie jij je leven wil delen.

Al die mensen bij elkaar, de locatie, het eten, de drankjes, de jurk, de ringen, de bloemen en de muziek… Dat wil je bewaren.

Voor later, voor de kinderen, maar vooral ook voor nu. Om in de weken na de bruiloft terug te blikken. De trotse tranen van je ouders, je beste vriendin die het bruidsboeket vangt en jullie tweeën die in elkaars hand knijpen tijdens de woorden van de babs. Die kleine momenten zijn je grootste herinneringen. Ik leg ze voor jullie vast.

Liefs, 

Marlien

Trouwfotografie

VANAF €1750,-


Wat is inclusief? 

  • 6 uur fotografie
  • Kennismakingsgesprek en voorbereidingsgesprek
  • Minimaal 300 bewerkte beelden in kleur en zwart-wit
  • Sneak preview binnen 48 uur 
  • Een verrassingspakket met alle beelden op usb-stick
  • Luxe trouwalbum 

Elk pakket is volledig op maat samen te stellen. 

“Marlien is alles wat je zoekt in een trouwfotograaf.
Dankbaar dat ze ons zo mooi heeft vast weten te leggen
en dat ze onderdeel was van onze dag.

Een lieve en warme vrouw!”

SJORS & AILEEN

Hoe ga ik te werk?

1. Trouwbrochure

 

Benieuwd naar wat ik nog meer kan betekenen tijdens jullie jullie trouwdag? Vraag dan mijn via onderstaande knop mijn trouwbrochure aan met info en mijn pakketten

 

2. Kennismaking


Liefde en emoties vastleggen, kan het best als we elkaar kennen. Daarom beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn studio. Het draait om een goed gevoel en ik denk graag met jullie mee.

Mijn special edition magazine ‘DE GROTE DAG – tips en inspiratie voor de perfecte trouwfoto’s’ krijg je vervolgens mee naar huis.

 

3. Laatste ideeën bespreken

 

Zo’n twee weken voor de trouwdag bespreken wij samen de definitieve dagindeling. We bespreken de laatste ideeën en wensen. Ik ontvang jullie hiervoor graag bij mijn in de studio, of online als dat voor jullie handiger is. Hebben jullie op een ander moment nog vragen? Jullie mogen mij altijd om advies vragen. Dit wordt jullie grote dag!

 

4. Jullie grote dag!

 

Ik fotografeer het feest, de emoties en de bijzondere momenten. Ik stel me ‘onzichtbaar’ op. Tijdens de fotoshoot pak ik de regie, zodat jullie niet over het poseren hoeven na te denken. Dan kunnen jullie ontspannen en genieten van het moment. Jullie komen op de foto zoals jullie zijn!

 

5. De foto's

 

Binnen 48 uur ontvangen jullie een sneak preview van jullie trouwfoto’s. Leuk om alvast te delen met familie en vrienden of om te plaatsen op social media. Binnen acht weken na de bruiloft ontvangen jullie alle digitale foto’s, op een luxe usb-stick. Zowel in kleur als zwartwit.

 

6. Jullie trouwalbum

 

Waardevolle foto’s horen in een mooi boek. Voor het album heb ik vele materialen en voorbeelden, waarmee we jullie eigen unieke album samenstellen. Het materiaal van het boek, de persoonlijke foto’s en de grafische indeling van de pagina’s maken het een boek waarin je blijft bladeren.

 

Jullie trouwalbum


Omdat jullie trouwfoto’s een
prachtig boek verdienen

Je trouwalbum is één van de weinige dingen die je je hele leven bewaart. En wat zelfs daarna nooit zal worden weggegooid. Het verhuist mee van huis naar huis en van generatie op generatie. Een luxe boek, prachtige kleuren en stevige pagina’s, met daarop afgebeeld: jullie liefde op het mooist.

Alle albums worden met de hand en veel liefde gemaakt. Ik ontwerp jullie trouwalbum helemaal naar jullie wens. We kunnen het ontwerp zelfs aansluiten bij jullie trouwkaart. 

 

Echte trouwverhalen

Anouk & Jelmer

Anouk & Jelmer

Deze bruiloft komt zo uit een sprookjesboek, waar de zomerzon en het water samensmelten tot het perfecte decor voor een betoverende bruiloft. De ceremonie vond plaats aan de waterkant, waar het bruidspaar kwam aanvaren in een schattig bootje.

Sjors & Aileen

Sjors & Aileen

Hoe tof is het om in de tuin van je favoriete oom en tante een fantastische bruiloft te organiseren!
Een prachtige zomerdag. De zon schijnt, een klein briesje, maar vooral: de mensen die het belangrijkst zijn bij elkaar.

Klaar om jullie speciale dag te laten fotograferen?