Tijdens de fotoshoot staat je paard centraal! Wat maakt je paard uniek? Dit zet ik op de foto. Net als de band tussen jou en je paard. De fotoshoot is naar wens in te vullen. Wil je portretfoto’s van jou en je paard, je paard los in de wei of juist onder het zadel? Alles is mogelijk. Ik werk in rust en ontspanning, want paarden zijn niet in een pose te dwingen.

We overleggen samen en ik geef duidelijke instructies, zodat jullie kunnen ontspannen. Dat zie je terug in de foto’s! De foto’s kunnen we maken waar jij wil, zelfs in de studio! Voor een meerprijs van 25 euro bouw ik die terplekke voor jullie op.

Hoe gaat een paardenfotoshoot in z’n werk?
 • null

  Jouw wensen

  We plannen een fotoshoot en nemen al je wensen door. Wil je bijvoorbeeld rijfoto’s, of alleen portretfoto’s? Daarnaast nemen we de locatie door en kan ik je eventueel adviseren in je kledingkeuze.

 • null

  De shoot

  De fotoshoot kan beginnen! Paarden kun je niet dwingen. Ik blijf dan ook rustig en neem de tijd voor het perfecte plaatje. Ik fotografeer het paard zoals het is. Wil je meerdere paarden tegelijk op de foto? Of wil je er zelf bij op? Het kan allemaal.

 • null

  In de studio

  Doe je de shoot in de ter plekke gebouwde studio, dan kun je – afhankelijk van het door jou gekozen pakket – kiezen uit verschillende kleuren achtergronden.

 • null

  Na de shoot

  Na de fotoshoot ontvang je per e-mail een voorproefje van de fotoshoot. Binnen 1 week na de fotoshoot ontvang je de selectie van de beste foto’s via Wetransfer, op klein formaat en met logo. Daaruit kies je de foto’s die je wil bestellen. Na betaling van de factuur ontvang je de uitgekozen foto’s digitaal op groot formaat, zonder logo.